Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Вітаю Вас Гость        Дякуємо Богу за цей день

Меню сайта
Читайте на моєму сайті
 Христианську творчість на українській мові
Мої Українські вірші про Бога Мої Українські вірші про Бога по алфавіту Мої Українські вірші про Бога в книжковому форматі Мої Українські пісні про Бога Мої Українські пісні про Бога по алфавіту Мої Українські поеми про Бога Мої Українські поеми про Бога по алфавіту Мої Українські поеми про Бога в книжковому форматі Мої Українські притчі про Бога Мої Українські притчі про Бога по алфавіту Моя проза про Бога Моя проза по алфавіту Матеріали сайта по додаванню
Моя Українська проза про Бога
по категоріям
Головні теги сайту
Сайти Христианскої поезії
Інші Християнські сайти
Моє опитування
Оцініть мій сайт
 
Всього відповідей: 41

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Славлю Бога по-українськи - Моя творчість про Бога







А ви замовили собі гріб заздалегідь?


    Прочитавши заголовок, більшість подумає, що тут не все в порядку. Проте, бажаючим , які зацікавились цією назвою, я пропоную дочитати до кінця.

    Одного разу, ми, я і мій знайомий, проходили по одній вулиці, і він запропонував мені поглянути на один цікавий момент.
   Я погодився і ми зайшли в один двір. Міша подзвонив у двері і нам відкрила бабуся. Вона була рада, що до неї прийшли. Жінка впізнала мого знайомого і запросила нас до своєї кімнати. Я був сильно здивований, коли побачив посеред кімнати чорний відкритий гріб! Поряд лежала кришка гробу, вінки із штучними квітами і нова чиста одежа, з білизною, для одягання покійника.

   Міша перший почав розмову на цю тему. Він сказав, що привів мене сюди для того, щоб я побачив, як бабуся приготувалась до своєї смерті. Вона відразу підхопила цю розмову і почала показувати все те, що сама собі купила для погребіння. Я не знав, як мені на все це реагувати. Від побаченого мені стало зовсім не по собі і навіть страшно. Як вона живе в кімнаті, де поряд із ліжком лежить гріб? Ось уявіть собі, ви прокидаєтесь вранці і перед вами гріб! А якщо встаєте вночі, коли темно, а гріб заважає вам нормально пройти? Ви повинні його обійти, щоб не впасти. І так день в день…

     Скажу по правді, я був в шоку. Такого я не очікував! Бачив багатьох людей, які показували мені свої одежі, наряди, приготовлені на власну смерть. Але щоб замовляти гріб і разом з ним жити в одній кімнаті?! Ніколи!
    А тим часом, бабуся хвалила сама себе, яка ж вона молодець, що все сама купила і навіть замовила собі місце на кладовищі. А там же важко з місцем, тому їй прийшлось домовлятись, наперед замовити собі місце. Одним словом, вона в будь-який момент часу готова померти. Всі справи виконані, спадок поділений, нотаріусом завірено і все готове для погребіння.

    Тепер я сильно шкодую, що це було багато років тому назад, а я тоді сам мало знав Бога. Якщо це було би зараз, то у мене були б інші питання і другі думки. Я пам’ятаю, що бабуся говорила щось про Бога, але тоді це мене мало цікавило, я думав так, як більшість думає тепер. Люди думають більше про земне, про те, що скажуть про них інші люди, як одіті, в який гріб, скільки вінків, на яке кладовище понесуть.
   Про душу мало хто згадає. Думають, якщо батечко гарно відспіває, то душа піде в Рай. І при цьому, головне сказати: «Земля йому пухом». І не забути спиртне випити за упокій душі. Добре, коли люди знають, що помруть, і заздалегідь виконують свої земні справи, все хочуть вирішити при житті. Багато відомих, багатих людей, при своєму житті, готувались до своєї смерті, будували собі піраміди, могили, склепи. І при цьому, не шкодували ані грошей, ні сил і навіть вбивали своїх слуг, аби поховати їх разом із собою. В гробниці клали всі предмети розкоші і навіть улюблених тварин. Все це для загробного життя, в яке вони вірили і на яке надіялись. Лукавий перемагає у викраденні людського розуму і дає людям свою теорію загробного життя.
  Християнство поєднало в собі чимало обрядів, прикмет та повір`їв, які нічого спільного не мають з вірою Христа. Це почалось ще в часи язичництва, коли люди поклонялись мертвим, вірили в загробне життя і служили мертвим богам. Лукавий, давай людям сни і видіння, а це зміцнювало віру людей в загробне життя.

Бог, в Своїм Святім Слові, в Біблії, забороняє нам мати справу з такою вірою: викликати мертвих, поклонятись їм і служити лукавому.
31. Не звертайтесь до духів померлих та до ворожбитів, і не доводьте себе до опоганення ними. Я Господь, Бог ваш!

(Левит 19:31)
10. Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через огонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник,

11. і хто чорнокнижник, і хто викликає духа померлого та духа віщого, і хто питає померлих.

12. Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке, і через ті гидоти Господь, Бог твій, виганяє їх перед тобою.

(Повторення закону 18:10-12)
Господь дає нам життя, але ми не знаємо, скільки років нам жити, тому Бог говорить всім:

2. Бо каже: Приємного часу почув Я тебе, і поміг Я тобі в день спасіння! Ось тепер час приємний, ось тепер день спасіння!

(Перше послання до коринтян апостола Павла 6:2)
   Так! Нам потрібно готовитись до цього дня і земні свої справи привести до ладу. Борги віддати, всім простити і попросити пробачення…
Але, головне, нам треба подумати про свою душу! Де вона буде після нашої смерті. Є тільки два міста, куди відправляються душі. Це пекло і Рай. Третього немає! І тільки, лише при своєму житті, ми можемо самі приготувати собі місце. Все залежить тільки від нас. Бог дає нам право вибору, вибір за нами. Він просить і бажає нам спасіння.

    Нам менше потрібно звертати уваги на думку людей (як нас понесуть, як поховають), а більше дивитись на думку Бога. Адже судити нас буде Він, а не люди.

  Так, всі помруть, і ми помремо, але віруючі в Істинного Бога мають наді на нове, вічне життя. око не бачило і вухо не чуло.
9. Але, як написано: Чого око не бачило й вухо не чуло, і що на серце людині не впало, те Бог приготував був тим, хто любить Його!

(Перше послання до коринтян 2:9)

Радійте та веселіться, нагорода на НЕБЕСАХ.
12. Радійте та веселіться, нагорода бо ваша велика на небесах! Бо так гнали й пророків, що були перед вами.
(Євангелія від Матвія 5:12)
     Ще про бабусю. Як я дізнався пізніше, через декілька місяців бабуся померла, але поховали її не на тому кладовищі, де вона собі замовила місце, а зовсім в іншому місці. Її місце продали для другого мертвеця. В цьому грішному світі панує гріх, брехня, гроші…
   Так живе світ, слухає лукавого, готовить для себе місце в пеклі.






Моя Українська проза про Бога | категорія матеріалу: Тема віра |
дата додавання:
17.06.2015|
переглядів: 1282 |коментарів  (0) |

теги матеріалу: а ви замовили собі гріб? |
оцініть матеріал сайту
рейтинг: 0.0/0

подібні публікації сайта:


читайте інші матеріали сайту

 Тому хто повірив(1375) 
 Дай руку, дай(1047) 
 Вчора був вечір(1666) 
 Чому щасливий? (Пр 17:22)(984) 
 Радійте люди(934) 
 Батьку наш. Отче наш (Мф 6:9-13)(5717) 
 Білі хмаринки (2 Кор 5:1)(954) 
 Ти – коваль(821) 
 Ти Один(929) 
 Мій Друг(1020) 


поділись з друзями матеріалом сайту

 
відправка новин сайту

на вашу E-mail

 
avatar


НАПИСАТИ ЛИСТ АВТОРУ САЙТА
сайту "Прославляю Бога"
Имя отправителя *:
E-mail отправителя *:
Web-site:
Тема письма:
Текст сообщения *:
Оценка сайта:
Код безопасности *:








Я прославляю Бога. Вірші, пісні, поеми, притчі та проза про Бога на українській мові  2024