Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Вітаю Вас Гость        Дякуємо Богу за цей день

Меню сайта
Читайте на моєму сайті
 Христианську творчість на українській мові
Мої Українські вірші про Бога Мої Українські вірші про Бога по алфавіту Мої Українські вірші про Бога в книжковому форматі Мої Українські пісні про Бога Мої Українські пісні про Бога по алфавіту Мої Українські поеми про Бога Мої Українські поеми про Бога по алфавіту Мої Українські поеми про Бога в книжковому форматі Мої Українські притчі про Бога Мої Українські притчі про Бога по алфавіту Моя проза про Бога Моя проза по алфавіту Матеріали сайта по додаванню
Моя Українська проза про Бога
по категоріям
Головні теги сайту
Сайти Христианскої поезії
Інші Християнські сайти
Моє опитування
Оцініть мій сайт
 
Всього відповідей: 41

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Славлю Бога по-українськи - Моя творчість про Бога







Три головні задачі для всіх людей


   Мені говорили: «За своє життя людина повинна побудувати дім, виховати сина і посадити дерево» Як все правильно! – так думає багато людей. Думав так і я. Мій дім — моя фортеця. А там має бути все: добро, мир, спокій, всі зручності, дах над головою, міцні стіни, надійні двері та вікна. І само собою в домі повинна жити міцна, здорова, багата сім`я. А найголовніше, спадкоємець, який має народитися від любимої, красивої, ніжної і лагідної мами – моєї жінки.
      Спадкоємець, обов’язково! Кому я залишу свій дім, своє багатство? Він повинен продовжувати мою роботу і прославляти моє ім'я, щоб потім і його діти прославляли його і шли таким шляхом.

     Дерево – це частина природи, без якої нам важко було би жити. Дерева бувають різні, є що приносять плоди, від яких тільки користь і здоров’я. Є дерева, які не дають плодів, але від них і краса, і тінь. І в кінці кінців вони є матеріалом для меблів або паливом для обігріву.

        Це три задачі, які хочуть виконати багато людей на протязі свого життя. Але змінюється час і у багатьох людей міняються погляди. Є люди, в яких в різних послідовностях знаходяться: гроші, влада, слава. «За гроші можна купити все» – так кажуть багато людей. Цей же дім, маєток, або навіть ціле місто. За гроші народжують, купляють дітей. За гроші стають власниками багатьох гектарів землі, лісів. А коли ці люди мають все, то їм хочеться слави, щоб всі їх знали і шанували. Також хочеться їм бути власниками не тільки свого багатства і території, але і покомандувати і другими об’єктами та навіть людьми. Знову для своєї слави і свого же збагачення.
     Є люди у яких мрії менші: освіта, вдале весілля, діти, хороша сім`я, хороша робота з великою зарплатою, потім пенсія. В інших: міцне здоров’я, щастя в житті і звичайно ж, довголіття, хочеться довго жити, бути молодим і красивим.

Є ще і другі варіанти, цілі їхнього життя.

В різний час і я думав по-різному. Змінюється час, помінявся і я.
Мої головні цілі на сьогоднішній день і назавжди:

1. Людина повинна шукати Бога.

6. Шукайте Господа, доки можна знайти Його, кличте Його, як Він близько!

7. Хай безбожний покине дорогу свою, а крутій свої задуми, і хай до Господа звернеться, і його Він помилує, і до нашого Бога, бо Він пробачає багато!

(Ісая 55:6-7)

2. Покаятися за свої гріхи.
19. Покайтеся ж та наверніться, щоб Він змилувався над вашими гріхами

(Дії 3:19)

3. Прославляти Господа.
1. Хваліть Господа, всі племена, прославляйте Його, всі народи,

2. бо зміцнилось Його милосердя над нами, а правда Господня навіки! Алілуя!

(Псалом 116)
15. Отож, завжди приносьмо Богові жертву хвали, цебто плід уст, що Ім'я Його славлять.

16. Не забувайте ж і про доброчинність та спільність, бо жертви такі вгодні Богові.

(Послання до євреїв 13:15-16)
     В цьому і вся мудрість. Ким би ти не був: багатим чи бідним, здоровим чи хворим, освіченим чи ні, жонатим чи нежонатим, маєш дітей чи не маєш, посадив тисячу дерев чи жодного, запам’ятай, ти помреш, і тебе чекає суд. Віриш ти в це чи ні, а тебе спитають, як ти прожив своє життя? Як ти прожив тут на землі і не важливо, скільки років ти тут жив, довго чи мало. Ти даш відповідь за всі твої роки, дні, хвилини і навіть секунди. Тебе вже ніхто не спасе і ніхто не погубить. За твої діла, слова і думки будуть судити тільки тебе. Ні дім, ні син, ні дерево, ні влада, ні слава, ніякі гроші тебе не спасуть.


  Із самого початку життя на землі люди згрішили і сховались від свого Творця. За гріх Бог вигнав людей із Раю. А з часом, чим дальше від Бога, тим більше гріхів. З того часу на землі стало жити все гірше і гірше. Без Божих благословень жити стало важче, тому, в цьому світі стільки зла, війн, катаклізмів і трагедій. А це, миттєве земне щастя, яким нас дуже часто манить лукавий, є міраж. Без Бога немає справжнього щастя, радості, любові і спокою. А всі ці ідоли, кумири – це фальшиві монети лукавого, за які нічого не купиш. Цей обман буде плачевним для багатьох, а на суді буде пізно щось міняти, чи виправляти. Обман полягає в тому, що лукавий не хоче, щоб ми шукали нашого Творця, щоб каялись в своїх гріхах і не робили їх більше, щоб прославляли Бога. Люди лукавого не хочуть славити Отця, а сам лукавий, на зло нам і Богу, робить все, щоб люди не славили Господа. Сатана дає безліч замінників і будь-якими способами відводить людей від істини. І саме небезпечне те, що більша частина людства попалась у цю пастку. Люди вірять у свої сили, у свій розум, людям, політикам. «Не віриш в мене, повір у що і кого угодно, тільки не в Господа. Радій і віддавай славу кому і чому угодно, тільки не Богу». Тому так мало людей повністю довіряють Богу, не шукають земного, вони пізнали Спасителя і мріють про небесне і прославляють Творця. Тому що вся слава належить Йому, тому Єдиному, Вічному, Істинному Богу.

   Бог дав нам життя, а воно як екзамен. Щоб поступити у ВУЗ – Небесне Царство, треба здавати заліки, екзамени. Це труднощі, випробування, спокуси. Без Бога, своїми силами ми зробити це не можемо. Це може тільки Бог, людям не під силу. Тому нам потрібно шукати Бога. А Він весь час поряд і чекає, коли ми довіримось Йому. Без віри догодити Богу неможливо. Шукай і знайдеш. Знайдеш і зрозумієш. Коли знайдемо Бога, Він відкриє Себе і відкриє нам нас, хто ми є насправді. Люди, які знайшли Бога, розуміють, яким гріховним життям вони жили раніше. Нам відкриються духовні очі, щоби бачити все і в тому числі і себе. І духовні очі, щоби чули ми Бога, а Він скаже нам, що далі робити. Ми зрозуміємо, що таке гріх. Сльози каяття омиють наші серця. Велика радість переповнить їх, а прославлення обов`язково буде видно ззовні. Вуста воздадуть хвалу і славу Богу.

   Люди залишають своє гріховне життя, свої думки, слова і діла. І за своє життя просять прощення у Господа. Покаяння – це очищення. А Бог чекає нас і хоче, щоб всі покаялись і стали на шлях очищення і спасіння. Це істинний шлях, який веде в небеса. Бог пробачить нам всі наші гріхи за ці роки. А життя почнеться нове, із нового чистого листа. Ми самі будемо писати на ньому: своїми ділами, словами і думками – своє нове життя. І неважливо, яким воно буде: довгим чи коротким, головне, прожити його з Господом. Можливо, воно буде, не в квітах і не в славі, і можуть бути труднощі, проблеми, хвороби. Але з Господом все піде тільки на користь, все на спасіння. Тому Він і просить нас прийти до Нього, а він Сам розбереться зі всіма нашими проблемами і турботами. Нам потрібно залишити цей тягар біля Христа. Яка велика радість довіритись Господу! Це і є справжнє щастя, спокій та мир. Їх не купиш ні за які гроші, ні за які земні багатства. За це варто славити нашого Бога, за те, що Він хоче дати нам життя, вічне життя на Небесах. Славити Бога потрібно постійно, Він гідний набагато більше, аніж ми можемо Йому віддати. А прославлення Господа є однією із жертв. Ця жертва вуст наших. Бог хоче слави і чекає її від нас. Не прославите ви – прославить каміння! Славте нашого Бога, не мовчіть. Славте тими дарами, які у вас є. Ви – Боже створіння і Бог від вас не вимагає того, чого вам не під силу. Головне, славити постійно і від серця. І ця жертва буде приємна Богу.

   Три цілі, три задачі, три мрії, які потрібно ставити людям в цьому житті, щоби життя не було марним, щоб потім не шкодувати, це:


1.Знайти Бога
2.Покаятись
3.Приносити жертви, в тому числі і жертву наших вуст


     Поки є час, сьогодні, потрібно діяти. Завтра може не наступити.

 






Моя Українська проза про Бога | категорія матеріалу: Тема віра |
дата додавання:
07.06.2015|
переглядів: 1055 |коментарів  (0) |

теги матеріалу: Три головні задачі для всіх людей, надія на Бога, віра в Бога |
оцініть матеріал сайту
рейтинг: 0.0/0

подібні публікації сайта:


читайте інші матеріали сайту

 Хрещення(1918) 
 Як же, Тебе можна не любити?(3708) 
 Випробування. Для Олега (Пр 1:8-11)(1533) 
 Буду жити з Ним на небі(1136) 
 Сорок шість років (Пс 18:12)(897) 
 Треба жити і співати(1051) 
 Люди покайтесь(1383) 
 Про духів. (Йоана 3:5-6) (Римлян 8:9)(201) 
 Христос воскрес(796) 
 Розбудіть совість(781) 


поділись з друзями матеріалом сайту

 
відправка новин сайту

на вашу E-mail

 
avatar


НАПИСАТИ ЛИСТ АВТОРУ САЙТА
сайту "Прославляю Бога"
Имя отправителя *:
E-mail отправителя *:
Web-site:
Тема письма:
Текст сообщения *:
Оценка сайта:
Код безопасности *:








Я прославляю Бога. Вірші, пісні, поеми, притчі та проза про Бога на українській мові  2024